Friday 25 July 2008

Nothing + Wordless = 3 Minggu

Assalam...

Tut...tut...tut...~

3 minggu dah kat sini...sem 3 sem terakhir...belajar dan terus belajar...belajar undang2 dan belajar tentang dunia yang penuh dengan 'undang-undang'

balek2 eco...balek2 law...balek2 global issue...~tak buat dosa...haha!!!

Kewajipan lg...mcm2 dah jadi wajib skrg...Eh!???kan belajar itu jihad dan jihad itu wajib...tak baek mengeluh...sorry~

Tugas???Lagilaa...macam2 tugas ade ni...dari diri sendiri, kolej, agama, bangsa dan negara...Waaah~besar cita2....berjiwa besar...tabik!!!

Hmmm~

Dahlaa...dah ngantuk...nak tido...esok eco 2 jam....best2...moga dipermudahkan...ameen ya Rabb!~

Wassalam~

Saturday 5 July 2008

Wa Chow Dulu ~

Salamun'alayk...

Warggh~Esok wa nak chow dah balik Kuantan...tempat feveret gua buat mase ni...haha...wa nak teruskan pembelajaran gua yg dah due bulan lebih tertangguh tuh sampai wa pun dah tak reti nak menulis ngan membaca...wa pun dah takreti nak mengira sebb wa rase otak wa mmg dah betul2 tepu ni...habeslah gua!!!wa ke ne carik sifu utntuk ajar wa balik ape yg wa dah cacatkan ni...sape mauu jadi sifu gua???!!!lu mau kaa???

Sem kali ni wa kat sem 3...bermakna ini final sem wa sebagai pelajar asasi...haha...kalu jadi, wa masuk degree maa tahun depan...wa rase mcm tak pcaye je...itupun kalo jadi dan wa harap ia akan terjadi...InsyaAllah...Wa harap kan,sem 3 ni wa lebih baek dari sem 2 yg komferm2 tak berape nak cemerlang...wa pun tatau kenape...wa ingat wa byk buat dosa same lu org,same paerants wa,same gua punye kawan2,sifu2 dan jiran2 gua...-maafkan gua-wa tak berniat maa buat itu macam same lu orang...!Gua pun manusia jugak kan...wa tak sempurna maa~

Ok laa...wa pun dah kering tekak ngan gatal ketiak ni...sape tolong mau garukan???haha...lu mau???sile2...tapi lu kene pakai garpu pjg yg org selalu beli dekat Thailand...bukan sebab ketiak wa busuk tapi sebab tangan lu org yg byk kuman...wa tanak maa~!!!wa belum melafazkan cinta pada insan bernama kekasih...Wa tatau mcm mane dan wa tatau bile...Waaaaaaaa~(Cool)

Wa pun tatau bile mau update wa punye blog ni pasal wa akan berjuang di sem 3 kat Kuantan tu agak lame...Wa tau lu org suke bace blog gua sebb mmbaca mmg budaya lu org kan...???bagus~itu yang wa nak...wa nak rakyat Mesia semakin suka membaca dan tanamkan sikap membaca pada genelasi setelusnya...dengan tulus!!!

Oklaa...doakan utk wa sebb wa tau kalau lu olang doa untuk wa dan lu olang talak bg tau sama wa,insyaAllah doa lu olang mustajab...Wa blaja maa!Wa penah dengar hadith!Malaikat pun akan do untuk lu orang dan lu olang tak akan disia2kan...Wa tau lu olang sudah tau...wa saje nak ingatkan...~

Wa Chow Dulu~

Assalamualaikum...~