Monday, 22 March, 2010

Alhamdulillah

Alhamdulillah alhamdulillah dan alhamdulilllah...

Walaupun belum lg tibenye study week,tapi hati dah tak sabar untuk merdeka pada sem ini...berdoalah agar mase semaikn cepat berlalu...tapi dlam mase yg same,persediaan yang rapi dan sempurna diharapkan telah ada...tak berani la nak masuk gelanggang final tanpa sejata yg tumpul...akibatnye,jumpe lg la kite sem akan datang...wat a nightmare!Na'uzubillah...

tataula nape sem ni mcm pelik...pelik dan pelik...asyik main je...asyik tgk bola...asyik lepak dan maen futsal...asyik asyik dan asyiknye bercinta...hehehe...mcm dangdut pulek...
tapi itulah yg terjadi...asyik segala beda tapi study asyik tak asyik je...

segala nikmat Allah dah beri..tapi,ntah berapa kali didustakan...sungguh aku tak layak untuk syurga Mu..."fabiayyi ala irabbukuma tukazziban??" dasar hamba durjana yg tak reti bersyukur...ape lg yg ko mau???itu ini telah diganjarkan...kereta,wang,tidak cacat,kaki,tangan,makanminum dan segala2nya....

haih...hadirlah wahai jiwa yg tenang!!!hadirlah ke dalam diriku ini!!!temaniku berlayar atas bumi yg fasad dan kusut ini....

Wasssalam...

No comments: