Saturday, 5 July, 2008

Wa Chow Dulu ~

Salamun'alayk...

Warggh~Esok wa nak chow dah balik Kuantan...tempat feveret gua buat mase ni...haha...wa nak teruskan pembelajaran gua yg dah due bulan lebih tertangguh tuh sampai wa pun dah tak reti nak menulis ngan membaca...wa pun dah takreti nak mengira sebb wa rase otak wa mmg dah betul2 tepu ni...habeslah gua!!!wa ke ne carik sifu utntuk ajar wa balik ape yg wa dah cacatkan ni...sape mauu jadi sifu gua???!!!lu mau kaa???

Sem kali ni wa kat sem 3...bermakna ini final sem wa sebagai pelajar asasi...haha...kalu jadi, wa masuk degree maa tahun depan...wa rase mcm tak pcaye je...itupun kalo jadi dan wa harap ia akan terjadi...InsyaAllah...Wa harap kan,sem 3 ni wa lebih baek dari sem 2 yg komferm2 tak berape nak cemerlang...wa pun tatau kenape...wa ingat wa byk buat dosa same lu org,same paerants wa,same gua punye kawan2,sifu2 dan jiran2 gua...-maafkan gua-wa tak berniat maa buat itu macam same lu orang...!Gua pun manusia jugak kan...wa tak sempurna maa~

Ok laa...wa pun dah kering tekak ngan gatal ketiak ni...sape tolong mau garukan???haha...lu mau???sile2...tapi lu kene pakai garpu pjg yg org selalu beli dekat Thailand...bukan sebab ketiak wa busuk tapi sebab tangan lu org yg byk kuman...wa tanak maa~!!!wa belum melafazkan cinta pada insan bernama kekasih...Wa tatau mcm mane dan wa tatau bile...Waaaaaaaa~(Cool)

Wa pun tatau bile mau update wa punye blog ni pasal wa akan berjuang di sem 3 kat Kuantan tu agak lame...Wa tau lu org suke bace blog gua sebb mmbaca mmg budaya lu org kan...???bagus~itu yang wa nak...wa nak rakyat Mesia semakin suka membaca dan tanamkan sikap membaca pada genelasi setelusnya...dengan tulus!!!

Oklaa...doakan utk wa sebb wa tau kalau lu olang doa untuk wa dan lu olang talak bg tau sama wa,insyaAllah doa lu olang mustajab...Wa blaja maa!Wa penah dengar hadith!Malaikat pun akan do untuk lu orang dan lu olang tak akan disia2kan...Wa tau lu olang sudah tau...wa saje nak ingatkan...~

Wa Chow Dulu~

Assalamualaikum...~

2 comments:

alin said...

lps ni leh la tlis blog dalam loghat klate y da ko blajar ngan suma krabat kaum cik ct wan kembang kat campus tu..
Ooops..dlm base JAWA pun sgt2 dinantikan.... ^_^

afiq said...

wah...~aku akan cube dlm kelantan..satu hari nanti..tapi dalam jawa aku tak reti..kot2 ko reti..sgt2 dialukan..kalo tak kene mintak tolong pak suparjo~